Recent Posts

شعبولا: نفسي أزور النبي وأصلي بجد وأتوب


«كل ما أتمناه زيارة بيت الله الحرام، وأتوب عن كل شيء». هذه كانت أمنية الفنان الشعبي المصري شعبان عبدالرحيم، الشهير بشعبولا، والتي أفصح عنها في تصريح تلفزيوني لفضائية الحياة المصرية، حيث قال: «نفسى أروح أزور النبي وأتوب من كل حاجة... وأصلى بجد». وتابع «أول مرة أروح عمرة كنت مع أمي... بس مكنش في نيتي أروح، وكنت رايح علشان أساعدها وأتحرك بيها بالكرسي... وتاني مرة رحت أنا ومراتي واتخانقت معاها ودي متحسبتش... لكن نفسي أروح حج أو عمرة وأطلب من ربنا يسامحني عن كل حاجة عملتها في حياتي وكانت وحشة، وأنا مش «راضي» عنها». وشن شعبولا هجوماً كبيراً على أغاني المهرجانات، وقال إنها لا تنتمي إلى الغناء الشعبي على الإطلاق، ولهذا هو حالياً لا يغني في الأفراح الشعبية أو الأندية الليلية، لأن المهرجانات «خبط ورزع» وكلمات غريبة.


Kuwait City, Kuwait

Contact

Follow

©2017 BY AL3ONWAN - ALL RIGHTS RESERVED

Address